Werken bij Tebumo

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek en wil je deel uitmaken van een enthousiast en gemotiveerd team, dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bieden je een baan met uitdaging, een prettige no-nonsense werksfeer en een hoge mate van zelfstandigheid. We geven je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en bieden een goede salariëring. Sluit je CV niet helemaal aan op de onderstaande vacature(s) of zoek je een stageplaats; Neem dan ook gerust contact op met onze afdeling personeelszaken.

tebumo-werken bij

Werkvoorbereider met commerciele instelling

Onze kandidaat wordt de spil van het bedrijfsbureau, onderhoudt samen met onze verkoop de dagelijkse contacten met klanten en leveranciers. Hij is verantwoordelijk voor het voorbereiden van offertes inclusief de onderliggende calculaties en bereid orders voor t.b.v. de afdeling productie. In deze functie is onze kandidaat mede gezichtsbepalend voor ons bedrijf.

CNC-frezers /programmeurs (LBO/MBO)

Ben jij een zelfstandig of beginnend CNC frezer? Dan hebben wij een baan met goede voorwaarden voor jou. In deze functie als CNC frezer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verspanende bewerkingen. Je taken bestaan o.a. uit het wisselen van gereedschap, het maken van programma's en het opspannen van de producten. Je zorgt dat het productieproces optimaal verloopt, je controleert het eindresultaat, grijpt in waar nodig en denkt continu mee in het verbeteren van het proces.

AWINK WebsolutionsAWINK Websolutions