Wij leveren mallen voor

Bestrating

Bestrating

Alle type mallen voor zowel sier- als professionele bestratingproducten.Mallen uit volmateriaal, gefreesd en inzet gehard of specials in samengetelde uitvoering.

Tegels

Tegels

Voor uw tegelproductie leveren wij spiegelplaten, wandplaten en slagplaten. Ook ontwerpen en leveren wij uw kunststof spiegelplaten.

Banden en hulpstukken

Banden en hulpstukken

Mallen voor enkelstuks handmatig te produceren producten, tot meervoudige mallen voor uw geautomatiseerde productieproces.

Bouwblokken

Bouwblokken

Voor bouwblokmallen passen wij uiteenlopende constructie en hardingsmethoden toe om zowel voor uw "vuilwerk"- als uw "schoonwerk" producten een prijsgunstige oplossing te bieden.

prefab (specials)

prefab (specials)

Of uw product een bouwconstructiedeel is of een onderdeel t.b.v. de machinebouw. Wij leveren een pasklare oplossing voor het produceren van uw product. De mallen worden zowel van staal, kunststof als hout geproduceerd.

agro

agro

We hebben een zeer ruime ervaring in het bouwen van mallen t.b.v. van uw Agro producten, geproduceerd op kantelmachines.

slijtdelen

slijtdelen

Wij produceren, monteren en repareren al uw mallen met de door ons zorgvuldig vervaardigde slijtdelen. Hiervoor hebben wij een breed machinepark ter beschikking.

machinedelen en constructies

machinedelen en constructies

Binnen onze groep hebben wij de mogelijkheid al uw machineonderdelen, constructies en of automatiseringsprojecten naar wens uit te voeren.

Expert in steengoed

De combinatie van een gespecialiseerde engineering, moderne productie technieken, ervaring en gedegen vakmanschap stelt ons in staat u een juiste mal te bieden voor de productie van al uw betonproducten.

Wij denken met u mee. Van uw idee tot de uitgewerkte oplossing, het product, legpatronen, prototype en mal. Wij hebben het complete kennispakket voor u in huis

tebumo-Mallenbouw
AWINK WebsolutionsAWINK Websolutions